11 August 2016

Perfundon me sukses nderhyrja kirugjike

Spitali amerikan i uroi sherim te shpejte   Gjeniut te Letrave Ismail Kadare 

Njoftojme se operacioni perfundoi me sukses dhe Z. Kadare eshte ne gjendje te mire post operatore nen observimin e mjekeve thuhet ne njoftimin e spitalit.

No comments:

Post a Comment