03 August 2016

Pas asfaltimit ne Libohove vijne shenjat rrugore aq te domosdoshme


Foto Bashkia Libohove
Bashkia e Libohoves tha se pas rikonstruksionit të pjesshëm, ka vijuar puna me plotesimin  e rrugëve me sinjalistikë horizontale dhe vertikale në ato vende ku mungonte apo ishte dëmtuar. Pak dite me pare Drejtoria e rrugeve hodhi nje shtresë asfalti hedhur  në një pjesë të rrugës zbritëse. Bashkia e Libohoves falenderoi edhe  qytetarët për mirëkuptimin e treguar lidhur me vështirësitë e krijuara në qarkullimin e automjeteve.

No comments:

Post a Comment