08 August 2016

Njoftimi per maturantet kantidate


Për maturantët/kandidatë që do të marrin pjesë në garën e pranimit në IAL për vitin akademik 2016-2017.
 Në portalin matura.gov.al po hidhen mesataret për të gjithë ata maturantë/kandidatë që kryen pagesën e tarifës përkatëse prej 2000 lekësh.

 Më datë 09.08.2016, do të kryhet aplikimi për të zgjedhur degët për pranimin në IAL.
Për të kryer aplikimin mund të shfrytëzoni linkun:
http://matura.akp.gov.al/…/StudentIdentificationA2_2013.aspx


Ju urojmë suksese dhe perparesi ne zgjedhjet tuaja!

No comments:

Post a Comment