02 August 2016

Nje Forum per Aeroportin e Gjirokastres lobon prej kohesh ,ja komentet nxitese
Nese Aeroporti i Gjirokastres fillon te funksionoje edhe me pisten me bar qe aktualisht ka , tipat e avioneve te meposhtem jane gati te sjellin turiste si dhe te zhvillojne aktivitete sportive ... Aeroporti aktiv do ti japi nje dimension europian, qe Gjirokastres tone te dashur fatkeqesisht i mungon prej vitesh...NDIHMONI GJIROKASTREN DHE RAJONIN JUGOR TE DALI NGA IZOLIMI DHE TE LIDHET ME EUROPEN ... KY ESHTE INTEGRIMI REAL DHE ZHVILLIMI I VERTETE! Me shume pak pozitivitet dhe vizion Gjirokastra do te ndryshoje.

No comments:

Post a Comment