06 August 2016

Ne BBC polifonia gjirokastrite


Muzika popullore qytetare me saze e Shqiperise se Jugut, pas 100 vitesh, përsëri në vëmendjen e të huajve dhe në fokus të veçantë të BBC-së.

No comments:

Post a Comment