31 August 2016

Nderim të pafund Shënjtores Nënë Tereza!


Me 3 shtator 2016 ne Basilica San Paolo fuori le Mura do te mbahet  Koncerti me emra të shquar të skenave botërore: Rita Ora, Inva Mula, Ermonela Jaho,  Shkelzen DoliTukiçi Genc,  Rame Lahaj,  Gezim MyshketaElbenita Kajtazi.
Filarmonia dhe Kori i Kosovës,
Dirigjentë: Bujar Llapaj, Baki Jashari dhe prof. Rafet Rudi
Producente Dijana Toska
Manager Arber Prenaj
Nën patronazhin e Ipeshkëvisë së Kosovës

No comments:

Post a Comment