22 August 2016

Nderhyrje ne fshatin Vraho Goranxi

Drejtoria e Kultures Kombetare tha se ne fshatin Vraho Goranxi, ka nderhyre për të mbyllur pikat e çatisë së kishës Fjetja e Shën Mërise.

Specialistet falenderuan anëtar te komunitetit të  fshatit që  ndihmuan  në riparimin e çatise së kishës dhe për kujdesin  për të.

No comments:

Post a Comment