25 August 2016

MIRANDA ICI replikon me Profesor Berxhollin per aeroportin


Edhe se nuk e njoh autorin e shkrimit dhe as anën profesionale përsëri nuk mund te rri pa folur kur lexoj ironinë deri ne cinizëm të profesorit. Ai përmend ndërtimin e një aeroporti ,kur të gjithë e dimë qe aeroprti është, duhet vetëm sjellë në parametrat bashkëkohorë.
Në shkrim flet se nuk ka pare të ulet ndonjëherë avion në atë fushë, biles përveç atij prej druri ne muze që punonte me ujë s'ka parë tjetër ...kur të gjithë ne gjirokastritët kemi parë të ulen e ngrihen me qindra .
Duke lexuar gjithë këto ,me lind pyetja ,ku është qëllimi i këtij shkrimi? 
Cfarë e shqetëson profesorin nga rihapja e një ure lidhëse dhe zhvillimi në qytetin që meriton shumë me shumë se kaq ?
Me shkrime të tillë plot gjëmba dhe gozhdë, nuk di në mund themi se jemi në anën e Gjirokastres dhe gjirokastritëve .

No comments:

Post a Comment