25 August 2016

Ministria e Kultures flet per fluks ne rritje ne Kalane e Gjirokastres por ritmi te ardhurave nuk kalon 2009

Ministria e Kultures tha se një fluks në rritje i vizitoreve vihej re  në Qytetin e Gjirokastrës. 26,504 është numri i vizitorëve vendas dhe të huaj që kanë vizituar Kalanë e Gjirokastrës në qytetin e gurtë në periudhën 1janar-31 korrik 2016. Por nga treguesit  e bere publike ritmi te ardhurave nuk e kalon  2009-ten nderkohe qe ka "kercime" shifrash nga 2013 ne 2014.

No comments:

Post a Comment