12 August 2016

Mesazhi i Kryebashkiakes se Libohoves per Traditen LibohoviteKryebashkaikja Luiza Mandi u percolli permes rrjetit social nje mesazh bashkeqytetareve te saj, por jo vetem ......"Kjo festë për më tepër është një pikë takimi për komunitetin tonë, i cili siç dihet është prekur në dy dekadat e fundit nga një shkallë e lartë emigrimi. "Tradita Libohovite" është një ngjarje e rëndësishme për banorët e këtushëm dhe ata që janë shpërngulur, por që gjithmonë e gjejnë mundësinë të kthehen në rrënjët e tyre. 

Libohova ju mirëpret..."

No comments:

Post a Comment