17 August 2016

Memaliaj zbulohen vatra te reja marijuane

Asgjësohen rreth 9 300 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva .

Nga kontrolli i ushtruar nga Shërbimet e Policisë , për goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike në vendin e quajtur "Përroi i Shkozës së Vadhez" , Krahës 2 ,Memaliaj , u konstatuan dhe u asgjësuan në 25 parcela 9 300 bimë të dyshuara Cannabis Sattiva. Bimët u asgjësuan në vend me anë të djegies.

No comments:

Post a Comment