03 August 2016

Memaliaj, mijera bime me marijuane

Më datë 01.08.2016, në fshatin Shalës, në vëndin e quajtur “Fusha e Shalësit”, u gjetën të mbjella dhe u asgjësuan 5230 bimë narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.

No comments:

Post a Comment