09 August 2016

Luftetari do ti luaje ndeshjet e para pritese ne Fier

Klubi sportiv Luftetari njoftoi se ndeshjet pritese deri ne muajin tetor do i luajme ne Ballsh ose Fier. Stadiumi ka nisur restaurimin . Deri ne 20 dite duhen per heqjen e tapetit te vjeter, njoftoi Klubi sportiv. Do nivelohet fusha , infiltrimi dhe dhenia e pjerresise se duhur jane dy nga kushtet qe duhen zbatuar per te krijuar standartet e kerkuara nga FSHF. Pas shtrimit te tapetit te ri duhen dhe 30 dite te kerkuara per tu pjekur bari teknikisht.

No comments:

Post a Comment