20 August 2016

Libohove,se shpejti vendgrumbullim per mbetjet


"Se shpejti te gjitha llojet e mbeturinave te qytetit do te grumbullohen ne kete vendgrumbullimi te tyre,larg cdo lloj vendbanimi dhe ndotjeje urbane e mjedisore". Permes nje mesazhi ne rrjetet sociale specialisti Besnik Ismailati ka pohuar pergatitjen per nismen e Bashkise se Libohoves.Edhe kjo bashki deri tani ka nje menaxhim spontan te mbeturinave.

No comments:

Post a Comment