06 August 2016

Kapet i kerkuari per narkotike tek tri UratNë Pikën Kufitare Tre Urat ,Përmet është kthyer DEPORTIV nga pala Greke shtetasi Genci Koraqe, 46 vjeç, banues në Berat.

Gjatë përpunimit të të dhënave në sistemin TIMS nga punonjësit e Policisë Kufitare Tre Urat, ky shtetas rezultonte person i shpallur në kërkim .
Menjëherë u bë ndalimi i këtij shtetasi pasi :

Prokuroria për Krimet e Rënda Tiranë me shkresën nr. 2081/1 datë 27.10.2015 sjell urdhërin e datës 27.10.2015 për ekzekutimin e vendimit nr. 425 dt.12.10.2015 të Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda Tiranë, e cila ka caktuar masën e sigurisë personale “Arrest me burg” për veprën penale  “Trafikim i narkotikëve, i kryer në bashkëpunim  , i mbetur në tentativë "  parashikuar nga neni 283/a/2  dhe 22 të Kodit Penal.


No comments:

Post a Comment