28 August 2016

Ja operacionet per narkotike sipas komunikates se Policise se Shtetit

Komisariati i Policisë Gjirokastër

Më datë 26.08.2016, rreth orës 14:00, në fshatin Kodër-Zenelaj,  në “Bobovishtë”, në 1 parcelë pa pronar, u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan 105 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 284 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Tepelenë

Më datë 26.08.2016, rreth orës 07:30, në fshatin Rexhin, në vendin e quajtur “Shqefarak”, në 3 parcela u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan 700 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.

Më datë 26.08.2016, rreth orës 13:20, në fshatin Rrapaj, në vendin e quajtur “Përroi i Kuq”, në 5 parcela pa pronar, u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan 1.200 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 284 i Kodit Penal.


Më datë 26.08.2016, rreth orës 15:30, në fshatin Luftinjë 1, në lagjen Danaj, në 1 parcelë pa pronar, u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan 5.300 bimë të dyshuara narkotike të llojit Cannabis Sattiva. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 284 i Kodit Penal. 

No comments:

Post a Comment