23 August 2016

Ish kryebashkiaku:duhet parking i ri ne Qendren Historike ne Gjirokaster

Ish kryetari i Bashkise Ylli Asllani shprehet se ka ardhur koha per ndertimin e parkingut dhe ridimensionimin e Sheshit te Cercizit ne perputhje me arkitektoniken e qytetit dhe numrin ne rritje te turisteve... 
Perfshirja ne listen e UNESKO-s, bumit 10 vjecar te hotelerise, industrise se turizmit si dhe fteses per te zbuluar magjine e ketij qyteti i duhen patjeter kapacitete shtese ne akomodimin e automjeteve thote zoti Asllani.

Me sa duket Sheshi vjeter nuk e mban dot i vetem lavdine e kesaj pasurie boterore, pohon ish kryebashkiaku qe sot eshte ne stafin e Presidentit te Republikes !

No comments:

Post a Comment