10 August 2016

Gjendje e stabilizuar shendetesore e Kadarese, sherim te shpejte gjeniut tone te madh


Shkrimtari Ismail Kadare  ka nje gjendje te stabilizuar dhe jo alarmante  kane pohuar pjesetare te familjes pas  shtrimit te tij ne spital. Mjekët kanë konstatuar probleme urologjike  qe vleresohen si problem te moshes dhe kanë vendosur që t’i nënshtrohet një ndërhyrjeje kirurgjikale për prostatën.  Familjarët dhe të afërmit e tij shprehen se gjendja shëndetësore e Kadresë tashmë është e ekulibruar, ndërsa është nën kujdesin e mjekëve. “Eshte ekzagjeruar me lajmin që e transportuan në spital me barrelë, tha një nga miqtë e tij më të afërt, botuesi Bujar Hudhri.

No comments:

Post a Comment