10 August 2016

Edhe tre dite nga Tradita libohovite

Bashkia Libohovë organizon festën e përvitshme “Tradita Libohovite”, më datë 13 Gusht, ora 19:00. Bashkia i fton qytetaret  të marrin  pjesë në festime.
Të argëtohemi së bashku nën ritmin e muzikës popullore, të shijojmë gatimet tradicionale, si dhe të takohemi me miq e shokë, të cilët ndoshta rikthehen në Libohovë enkas për këtë festë" thuhet ne njoftimin e Bashkise


.

No comments:

Post a Comment