08 August 2016

Bashkia e Libohoves:Ismailati do drejtoje sektorin e bujqesise dhe mjedisit


Bashkia e Libohoves synon te nxise sektorin bujqesor dhe mjedisor. Ajo emeroi nje intelektual te apasionuar z. Besnik Ismailati per keto ceshtje. Ne nje mesazh ne rrjetin social Ismailati u shpreh se krahas vleresimit dhe besimit te treguar shprehte  angazhimin qe se bashku me te gjithe faktoret e shumte njerezore e materiale te te gjithe zones  te arrihej  qe te gjitha keto burime dhe energji njerezore e natyrore te  ruheshin. T'i permiresojme e t'i veme ne sherbim sa me efikas te jetes se banoreve tane,ashtu sic e kerkojne edhe standartet dhe normat e reja te Bashkimit” u shpreh Ismailati.

No comments:

Post a Comment