15 August 2016

Bashkia e Libohoves :Abdullah Lile,Qytetar Nderi

Bashkia Libohovë vlerësoi me titullin “Qytetar Nderi” i Libohovës Z.Abdullah Lile, me motivacionin “Drejtues dhe aktivist i shquar dhe i palodhur i Shoqatës Atdhetare Kulturore “Avni Rustemi”, që ka kontribuar për rritjen e solidaritetit dhe bashkëpunimit midis libohovitëve dhe popullarizimin e figurave të saj”.

No comments:

Post a Comment