09 August 2016

Arbereshet ne Gjirokaster

Grupi Hora i Arberesheve  ne Gjirokaster.te rinj qe ruajne  pas 600 vjetesh  gjuhen dhe traditat e te pareve qe merguan.  Ata


rikthehen ne Memedhe me nje kauze shume domethenese "Mergim dhe Kthim"

No comments:

Post a Comment