31 August 2016

Afresku mural me Drerin tek Skendulatet nis te restaurohet


Drejtoria e Kultures tha se filloi puna  nga specialistit Gent Vokopola për konservimin dhe restaurimin e pikturës murale me skenë nga gjuetia në banesën SKENDULI.Ky eshte rasti i pare i kthtimit kete vit te vemendjes tek Afresket murale qe ne shtepite gjirokastrite jane te shumta.No comments:

Post a Comment