14 July 2016

Zjarret,pas Lunxherise edhe ne Libohove

Afrimi i zjarreve ka sjelle sfidat e para te qeverive vendore. 
Pas Lunxherise edhe Libohova eshte perfshire nga zjarret.
Nevojiten mjete dhe logjistike por edhe nderhyrje me njerez.
Por mbi te gjitha qytetaret duhet te mos behen shkak per perhapje zjarresh ne keto temperatura te larta.
Ruaju te te ruaj ..thote nje shprehje popullore.

No comments:

Post a Comment