09 July 2016

Zjarr ne permasa ne Dhoksat,nderhyjne zjarfikesit

Një zjarr i madh ka perfshire sot  vreshtat e fshatit Dhoksat në Gjirokastër dhe rrezikon të përhapet edhe në fshatin Kakoz. Zjarrëfiksit kanë mbërritur menjëherë në vendin e ngjarjes duke u përpjekur të shuajnë flakët.

No comments:

Post a Comment