09 July 2016

Turistët Spanjollë "pushtojnë" Kurveleshin


Karvani i studentëve Spanjollë nën kujdesin Agjensisë Kombëtare të Turizmit bregdetar janë drejtuar mbrëmjen e djeshme drejtë tepelenës për të vizituar eksploruar zonën më të thellë dhe atraktive të qytetit ....Ecje në këmbë, zjarr ,muzikë,cicërima zogjsh yje dhe paqe shpirtërore çmund të duash me shumë në ktë harmoni kaq të bukur natyrore shprehen ata.....Vijon turi për të hyrë tashmë në thellësinë e resurseve më të bukura që të ofron natyra e kurveleshit dhe për të nisur kështu rrugëtimin tonë drejtë zhvillimit të turizmit për herë të parë në Tepelenë...!

No comments:

Post a Comment