31 July 2016

Tritan Shehu reagon: TE SHKATERROJME "REPUBLIKEN" E KANABISIT

Fatmiresisht megjithese me vonese, opinioni, mediat etj po e kuptojne e po sensibilizohen ndaj ketij rreziku te madh qe ka mberthyer vendin, kane filluar te flasin, te shkruajne...
Rreziku qendron mbi qytetaret, vecanerisht mbi te rinjte tane, qe do te shkaterrohen edhe fizikisht jo vetem moralisht, mbi instiucionet tona qe po vihen ne sherbim te krimit, mbi imazhin e te ardhmen tone, mbi gjithecka te mire qe kemi.
ZERAT E PROTESTES DHE ALARMIT PO SHTOHEN.
Ne nje kohe kur ata qe duhet ta parandalonin apo ta ndalojne tashti, te "pastrojne" vendin nga kjo droge, te godasin grupet kriminale qe po shfrytezojne edhe fshataret si skllever po heshtin, kerkohet shume me teper nga bashkesia qytetare.
KERKOHET VEPRIM QYTETAR, INSTUCIONAL, I PRESIDENTIT, PARALAMENTIT etj.
Veprim per te mos lejuar qe ajo droge te "korret" ne javet qe vijne e te kthehet ne nje produkt vrases apo "ushqim" per krimin, per ta shkaterruar ate e "rrjetin" qe e rrit dhe e mbron.
Kjo kerkon shkaterrimin e "Republikes sone te Kanabisit", nje shtet brenda shtetit, qe po gllaberon shtetin e vertete, ate qe i perket te gjitheve Republiken Tone.
PER KETE ESHTE E DOMOSDOSHME EDHE FJALA, MESHTETJA, PRONONCIMI I HAPUR E I QARTE I BE, I SHBA, I VENDEVE PARTNERE STRATEGJIKE PER NE, I STRUKTURAVE TE TYRE SI EUROPOL, NATO, etj, QE FATKEQESISHT PO HESHTIN.
Ketu kemi te bejme me nje ceshtje madhore per ne e ata, te sigurise sone kombetare, per te mos lejuar rrenien e plote te Shqiperise nen pushtetin e krimit e droges.
DHE SI E TILLE DUHET PERBALLUAR NGA TE GJITHE SE BASHKU, ASHTU SIC PO VEPROHET EDHE PER TE TJERAT OBJEKTIVA.

No comments:

Post a Comment