06 July 2016

Stadiumi i Gjirokastrës do të rikonstruktohet

Stadiumi i Gjirokastrës do të rikonstruktohet duke përfshirë mjediset e spektatorëve dhe futbollistëve por edhe përmirësime të tapetit të  fushës. Investimi vjen pas futjes së ekipit të Luftëtarit në Superligë. Punimet pritet të nisin së shpejti.

No comments:

Post a Comment