21 July 2016

Sistemi dixhital i Bibliotekes ne Gjirokaster

Biblioteka e Gjirokasters ka dixhitalizuar nje pjese te fondit te saj fale nje projekti me rajonin e Janines dhe Biblioteken e Konices ne kuader te projekteve IPA.

No comments:

Post a Comment