28 July 2016

Rikthehet tradita ne Dropull

Bashkia e Dropullit tha se do te organizoje nje nate te tradites dropullite.
Në 29 korrik, në orën 20:00 në fshatin Dervician rikthehen tingujt e  klarinetes,  melodite, vallet tradicionale dhe polifonia

No comments:

Post a Comment