13 July 2016

Restorantet turistike ne Permet

Agjensia Kombetare te Turizmit dhe Drejtorine e Formimit Profesional te Ministrise se Punes, realizuan nje takim me Restorantet Turistike dhe Prodhues vendor te qytetit te Permetit dhe zonave perreth.

Gjate ketij takimi u shperndane disa certifikata cilesie dhe medalje nderi per Shoqaten Pro Permeti dhe perfaqesues te restoranteve turistike, te cilet jane nje vlere e shtuar ne ruajtjen e tradites se gatimit dhe produkteve perkatese qe shoqerojne kete fushe, duke ndikuar ne menyre direkte si kontribues kryesor per terheqjen e turisteve dhe zhvillimin e metejshem te ketij sektori.

No comments:

Post a Comment