14 July 2016

Qeverisje e Hapur Vendore : 30 mije ndjekes ne blog ne pak kohe

Postimin e 300 po e bejme per veten. Nje blog qe e nisem pak kohe me pare dhe 30.000 ndjekesit e pare kane shfletuar lajmet tona qe perfshijne transparencen,aktualitetin,turizmin. "Qeverisje e Hapur Vendore :nje pergjegjesi per te raportuar me saktesi dhe paanesi ne sherbim te qytetareve.

Faleminderit Leviz Albania pe mbeshtetjen! 

No comments:

Post a Comment