24 July 2016

Qarkullimi i renduar dhe aksidentet,apel per drejtuesit e mjeteve

Nje apel per te gjithe drejtuesit e mjeteve..Mos shkelni rregullat e qarkullimit dhe mos e tejkaloni shpejtesine e percaktuar. Ne duart tuaja jane edhe jetet e tjera qofshin keta familjare apo pasagjere. Ju lutemi mos nxitoni per askund. Gjithcka pret.Jeta vetem njehere na dhurohet. Sot ka qe nje dite e trishtushme. Tre jete te keputura ne mes, mes tyre dy femije.Ngushellime familjareve.

No comments:

Post a Comment