19 July 2016

Përmet, Asgjësohen 6127 bimë narkotike


Policia  tha se ka asgjësuar  6127 bimë narkotike Cannabis Sattiva. Shërbimet e Komisariatit të Policisë Përmet kanë konstatuar dhe asgjësuar 6127 bimë narkotike Cannabis Sattiva në Bënjë , Përmet.
Shpallet në kërkim autori i dyshuar ,shtetasi A.Xh . Vijon puna për kapjen  e autorit. Bimët narkotike në të dyja raste janë asgjesuar me anë të djegies.

No comments:

Post a Comment