07 July 2016

Parku Antigone synon " miq te qendrueshem"

Aktivitet simbolik. "Tryeza e miqve te Antigonese ".Vizion I ri per bashkepunimin dhe menaxhimin e parkut arkeologjik, me profesor te universitetit "Eqerem Cabej ", medias, perfaqesues te pushtetit vendor, krijues dhe artiste popullore

No comments:

Post a Comment