22 July 2016

Nderhyrjet per Plasjen ne Libohove erdhen pasi bariu humbi jeten

Nderhyrja e strukturave shteterore per rastin e plasjes ne Libohove erdhi pasi bariu 56 vjecar humbi jeten. Duket se institucionet jane vene ne alarm vetem pas ngjarjes tragjike. Fuqia parandaluese dhe monitoruese mbetet per tu pare dhe analizuar .

No comments:

Post a Comment