20 July 2016

Mirenjohje shkrimtarit Visar Zhiti per driten mbi vepren e Musinese...

Muzeu Kokalari vleresoi punen e shkrimtarit visar Zhiti  "Falenderim te sinqerte per te palodhurin Visar Zhiti, qe me perkushtim te vecante u perpoq per publikimin e shenimeve te Musinese te shkruara ne italisht gjate koheqendrimit si studente ne Rome, dhe sigurisht per ata qe mundesuan botimin ne nje liber te ketyre shenimeve Simonetta Ceglie e Mauro Geraci, te cilet nuk u lodhen duke germuar ne arkivat historine e pothuaj 80 viteve me pare." shkruhet ne nje dedikim per zotin Zhiti.

No comments:

Post a Comment