24 July 2016

Miratohet projekti Pazarit te Gjirokastres por duhet konsultuar me publikun


Ministria e Kultures ka njoftuar miratimin e Projektit te Pazarit ne Gjirokaster ,realizuar nga Studio Dea dhe mbeshtetur nga Fondacioni shqiptaro amerikan i Zhvillimit. Por projekti para se te nise ne vjeshte duhet konsultuar me publikun.Te presim.

No comments:

Post a Comment