28 July 2016

Mbi 10 mijë rrënjë hashashi janë asgjësuar ne Kalivaç.

Policia e tepelens tha se bimët narkotike ishin të mbjella në një parcelë të vetme. Policia bëri ndërhyrjen duke i shkulur dhe asgjësuar më pas me anë të djegies pjesën më të madhe të tyre, ndërsa një sasi e vogël u mor në cilësinë e provës materiale.

No comments:

Post a Comment