27 July 2016

Maturantet ,aplikojne nga 1-11 gusht per Universitet


Nga 1 deri ne 11 gusht maturantet duhet te aplikojne per deget e preferuara. Aplikimi kryhet permes portalit te Matures Shteterore. Maturantet mund te zgjedhin dhjete dege ne universitetet private dhe publike.

No comments:

Post a Comment