01 July 2016

Kopshtet nga nje korriku si kampe verore

Duke filluar nga data 1 korrik, te gjithe kopshtet e qytetit Gjirokaster do te funksionojne si Kampe Verore Multifunksionale. Kjo inisiative e Bashkise Gjirokaster u mundeson te gjithe femijeve lojera dhe argetim, cdo dite, nga e hena ne te premte, ne orarin 08.00- 13.30.

No comments:

Post a Comment