11 July 2016

Kisha e Hoshteves vijon te jete ne rrezik

Kisha e Hodhteves , nje Monument Kulture eshte ne rrezik shembjeje.  Ne muret anesore dhe ne cati vijojne degradimet si pasoje e mosnderhyrjeve. Shqetesimi eshte paraqitur nga Arqile Puleri, administrator i Zagorisw.

Eshte teper emergjente dhe muri poshtem rrezikon shembjen plotesisht ,ka deklaruar ai.

No comments:

Post a Comment