12 July 2016

Kakavijë, Kapet personi në kërkim, i dënuar me 15 vjet burg


Më datë 12.07.2016 , ora 06:15 në hyrje të Republikës së Shqipërisë u paraqit shtetasi Aris Kaçi, 38 vjeç, banues Xarrë, Sarandë. Pas verifikimeve të punonjësve të policisë në sistemin TIMS ky shtetas rezultonte person në kërkim. Ky shtetas është shpallur në kërkim nga ZQK Interpol Tirana ,pasi Gjykata e Romës me vendim Nr.448/2002 RES   datë 30.11.2015 e ka dënuar me 15 vjet burg për veprat penale "Vrasje" dhe "Vjedhje me armë"  parashikuar nga nenet 575 dhe 628 të Kodit Penal Italian. Ndalimi i këtij shtetasi u bë me qëllim ekstradimin e tij

No comments:

Post a Comment