18 July 2016

Gjirokaster, Humb jeten ne spital,dyshohet se u prek nga plasja e bagetive

Një bari 58-vjeçar  nga Libohova ka ndërruar jetë në Spiralin Rajonal të Gjirokastrës, ku ishte shtruar për t’u kuruar ndaj Plasjes. Sipas mjekëve  58-vjeçari ishte paraqitur në gjendje të rënduar dhe sëmundja i kishte prekur lëkurën dhe organet e brendshme. Edhe kete vit specialistet e sherbimit veterinar kane bere thirrje per kujdes maksimal sidomos ne ato zona ku jane shfaqur raste te bagetive me plasje.

No comments:

Post a Comment