19 July 2016

Gjirokastër, marijuane dhe ne Malin e Gjere

Arrestohet një shtetas 

Shërbimet e Komisariatit të Policisë Gjirokastër evidentuan dhe  asgjësuan 1340 bimë narkotike, ku u arrestua shtetasi :L. Beqiraj, 49 vjeç, banues në Gjirokastër, pasi nga kontrolli i ushtruar në Malin e Gjerë, në vendin e quajtur "Gropat e Fërthit" i'u gjetën të kultivuara 1340 bimë narkotike.


No comments:

Post a Comment