22 July 2016

Gjendje dramatike e kanaleve vaditese

Gjendja e Kanaleve vaditese eshte dramatike dhe kjo deshmohet dhe ne kete foto ku terreni e ka humbur kuptimin.
Në Njësinë Administrative Cepo, ka nisur ndërhyrja  për pastrimin e kanalit vaditës që furnizon fermerët e fshatrave Plesat, Kodër e Çepunë.

Te presim opinionet e banoreve

No comments:

Post a Comment