22 July 2016

Gazetarja Pogace paraqet ne Gjirokaster librin me Poezi


Mes kolegesh dhe njerez te letrave gazetarja Katjusha Pogace,nje emer i njohur i Radio Tiranes,paraqiti ne Gjirokaster librin e saj me poezi. 


No comments:

Post a Comment