24 July 2016

Detajet e aksidentit ne Gjirokaster-Tepelene
Vijne detaje nga aksidenti ne segmentin Gjirokaster Tepelene. Burimet paraprake flasin per dy viktima nje grua dhe nje femije. Makina e perplasur  eshte me targa te Zvicres  ndersa furgoni nje mjet pasagjeresh. Ngjarja ne afersi te Mashkullores.  Njoftohen edhe disa te plagosur nga perplasja e forte. Sipas  burimeve paraprake te policise  nje nga viktimat eshte me mbiemrin Hasani.

No comments:

Post a Comment