17 July 2016

Bashkia Libohove,kurse falas per rrobaqepesi


Kryqi i Kuq Gjirokastër ofron kurse rrobaqepësie falas për një periudhë 3 mujore. Kursi zhvillohet tre herë në javë. Gratë dhe vajzat e interesuara të paraqiten brenda këtyre ditëve pranë Bashkisë Libohovë për t'u regjistruar dhe për çdo lloj informacioni tjetër. Aftësimi përmes këtyre kurseve është një mundësi e mirë në rrugën për të mësuar zanatin e rrobaqepësit.

No comments:

Post a Comment