21 July 2016

Bashkia Libohove konfirmon Festen e Tradites

Bashkia Libohovë  konfirmoi organizimin e  festës se përvitshme “Tradita Libohovite”, më datë 13 Gusht, ora 19:00. Me këtë rast Bashkia  ftoi qytetaret  të gjithëve të merrnin pjesë në festime.
"Të argëtohemi së bashku nën ritmin e muzikës popullore, të shijojmë gatimet tradicionale, si dhe të takohemi me miq e shokë, të cilët ndoshta rikthehen në Libohovë enkas për këtë festë,thuhet ne mesazhin e Bashkise.

No comments:

Post a Comment